Nordic Brown

Makeup

Drugstore mærker som Maybelline, MaxFactor, Loreal o.s.v. er ikke den bedste mulighed, når der shoppes foundation eller concealer til mørk hud. Trist (for pengepungen), men sandt. Til gengæld har mange af de mærker som ligger i mellemklassen en masse at vælge imellem!

Youngblood Liquid Mineral Foundation er en flydende mineral foundation, der giver huden en jævn og fin dækning. Huden får tilført masser af fugt og efterlades med en sund og fornyet glød. Indeholder naturligt havsalt, der nærer huden i dybden samt planteekstrakter og mere end 20 havmineraler der tilsammen har en lindrende og opkvikkende virkning på huden. Du får en meget flot ensartet hud, der udjævner synligheden af porer og efterlader huden med en meget flot finish. Liquid Mineral Foundation fra Youngblood, er fri for parabener, parfume, talkum og uorganiske farvestoffer. Farverne Tahitian Sun, Caribian, Suntan og Barbados er alle smukke og perfekte til den glødende, brune og mørke hudfarve.

Fenty Beauty by Rihanna, Pro Filt'r Instant Retouch Concealer er til dig der ønsker en concealer der holder all night, samt har den gule og varme undertone som man ønsker med mørkere pigment. Cremede, bløde, matte concealer som bygger let op til fuld dækning.- Lysner øjeblikket op under dine øjne, skjuler pletter og reducerer rødme. Der er 50 forskellige nuancer og så er den svedresistent!

TIP

@cocoaswatches, viser mange forskellige produkter på mørk hud. Kvinden bag Cocoaswatches har iøvrigt netop lanceret app’en Cocoaswatches, hvor du kan finde anbefalinger af makeup til mørk hud, samt tips og tricks. Meget handy, hvis man lige står i en butik og vil se om et produkt også kan bruges til mørk hud.