Nordic Brown

Krop

Mange tror, at det eneste der adskiller mørk og lys hud, er farven. Sandheden er, at strukturen, tykkelsen og virkningen af en creme, kan variere. Mørk hud blive ofte tør i det nordiske klima og skal derfor have det ekstra pleje

Matas Carbamid Bodylotion 10 % er en meget fugt aktiv lotion, særligt udviklet til dig med tør og fortykket hud. Hvilket er perfekt til dem med mørkere pigment. Matas Carbamid Bodylotion 10% er rig på carbamid, som virker på selv den mest tørre hud. Den er specielt god, hvis du oplever det man kalder fiskehud, hvor du bliver så tør, at det nærmest ligner skæld. Indholdet af glycerin bevarer effektivt fugtigheden i huden, så den fremstår velplejet og blød efter brug. Et godt råd er, at bruge et ekstra tykt lag på særlige tørre områder som albuer, hænder og fødder. Du opnår det bedste resultat ved at påsmøre lotion, mens huden stadig er fugtig efter bad.

Cocoa Butter Formula Lotion er en klassiker og giver den blødeste hud. Denne bodylotion indeholder kakaosmør og E-vitamin, som blødgør huden, reducerer mærker og toner huden i et og samme produkt. Dette produkt er et af det mest brugte bland afroamerikaner. Palmer's Lotion hjælper dig af med tør hud og holder din hud fugtet og blød -i lang tid og så er den billig !

TIP

Hvis du hader følelsen af creme og det hurtigt skal tørre ind, vil jeg anbefale enten af købe en babyolie eller kokosolie og bruge den imens du er i bad, som en showergel. Du får ikke den klistrede følelse, da det føles som du vasker det af igen. Du vil stadig få fugt ind da dampen fra badet har åbent din porre. Jeg er personligt stor fan af dette.