Nordic Brown

Hud


Kiehl's Ultra Facial Cream, giver huden et effektivt 24-timers fugt-boost ved at efterlade den 3 gange mere fugtet, samt styrker hudens barrierer. Selv de områder, der normalt har tendens til at være ekstra tørre, tilføres godt med fugt takket være den unikke formel. Cremen er formuleret med olivenundvundet Squalan, der bl.a. har en blødgørende egenskab. Cremens tekstur glider let hen over huden uden at fedte, og cremen absorberes nemt for at efterlade huden blød, frisk og med fornyet glød.

The Ordinary Hyaluronic Acid, er et fantastisk brand til endnu mere fantastiske priser. Hyaluronic Acid er en fugtgivende og beskyttende formel med ultra-ren, vegansk hyaluronsyre. Med den stærke koncentration på 2% kommer fugtgivning ned i det dybere lag af huden. Dette system understøttes med tilsætning af vitamin B5, som også forbedrer fugtgivning. 100% vegansk. De har en del forskellige produkter, til den unge med problematisk hud og til den ældre der ønsker fugt med A-vitamin,

Cetaphil Moisturising Cream er en af de mest kendte produkter i USA, dog har vi det endnu ikke i Danmark, men man kan købe det online. Cremen er let og perfekt til den mere sensitiv hud og så er den ekstrem billig. Den opretholder hudens naturlig fugtbalance hele dagen og er god til tyk hud, som de fleste med lidt mere melanin har.

Murad Essential-C Cleanser er den bedste rens, jeg nogensinde har prøvet. Med en mandel størrelse af produktet og lunken vand, er alt makeup og mascara væk og ens hud føles frisk og renset. Murad essential-C cleanser revitalisér hudteksturen med en antioxidantrig formel, der effektivt fjerner urenheder og samtidig tilfører langvarig fugt og hydrering til tørstende hud. Cleanseren til daglig brug er beriget med allantoin, A-, C- og E-vitamin. Den opfrisker miljøskadet hud ved at fjerne gift- og forurenende stoffer, så du får en sund, strålende glød.