Nordic Brown

Hår


Jessicurl Deep Conditioning Treatment. Denne Deep Conditioning Treatment er tyk, rig og fugtgivende. Produktet har den ideelle formel for at genoprette fugt til tørre krøller. Anvend på rent og vådt hår. Red produktet igennem og lad det sidde i 30-60 minutter. For en dybere behandling brug produktet med varme, såsom Hair Therapy Wrap. Skyl og sæt håret som sædvanligt. Dette produkt kan bruges dagligt eller som en leave-in conditioner til tykkere og tørre krøller, perfekt til hende eller ham med krøller fra afrika.

Jessicurl Balsam har Shea, Jojobaolie, avocadoolie og tonsvis af dejlige urter og krydderier som alle er nærende for håret og til hovedbunden. Sammen udgør denne blanding en tyk, fugtgivende balsam, der hverken er for tung eller fedtet. Produktet vil med garanti gøre dine krøller blødere end nogensinde før!

Matrix oil Wonders Indian Amla er en hårolie som virker ekstra styrkende og er særlig til dig med mellemtykt hår. Olien er baseret på Indisk Amla-olie, som virker helende og genopbyggende.

Shu Uemura Art Of Hair Silk Bloom Shampoo er formuleret specielt til at reparere hår, og indeholder arganolie for at genoprette vitalitet og give fylde og en dejlig blød følelse fra rod til spids. Denne shampoo er specielt god, til hende eller ham med det meget tykke hår, som har tendens til at virke og se kruset ud. Den indeholder sjældne og unikke arganolier, som genopretter strukturen i tørt hår. Kombineret med ceramider og vitamin E, hjælper arganolie med at genoprette strukturen af hårets fibre og give styrke. Man kan roligt købe balsamen fra samme serie.